Onko sinulla pettämätön kirjallisuuden taju? Teetkö kielenhuoltoa kaikelle lukemallesi? Osaatko samaan aikaan esittää kritiikkiä ja olla kannustava? Palatko halusta markkinoida ja tuoda tietoisuuteen kiinnostavat kirjat? Onko tavoitteenasi tehdä maailmasta parempi paikka, kirja kerrallaan? Ryhdy kustannustoimittajaksi!

Kokemus tekee kustannustoimittajan

Opiskelijavoimin pyörivä Kampus Kustannus tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua kustannusalaan käytännön työn kautta. Kampus Kustannuksen joukoissa saat arvokasta kokemusta kustannustoimittajan monivivahteisesta työstä.

Hyväksi kustannustoimittajaksi tullaan vain kokemuksen ja työnteon kautta. Tässä on ainutkertainen mahdollisuutesi uida sisään kustannustoiminnan ytimeen!

Kustannustoimittajan tehtävät

Kampus Kustannuksen kustannustoimittajana pääset muun muassa

  • toimittamaan teoksia, eli huoltamaan kieltä, ohjeistamaan kirjoittajaa ja varmistamaan, että lopputulos on mielekäs ja johdonmukainen
  • pitämään lankoja hyppysissäsi ja huolehtimaan, että projektit pysyvät suunnittelussa aikataulussa
  • sanomaan oman sanasi taitosta ja kuvituksesta
  • organisoimaan julkaisujen tiedotusta ja markkinointia
  • setvimään julkaisuihin liittyviä sopimuksia, tekijänoikeuksia ja apurahoja.

Kampus Kustannuksessa kenenkään ei kuitenkaan tarvitse olla seppä syntyessään ja osata tehdä kaikkea itse. Toimitusneuvosto ja aktiivit tekevät tiivistä yhteistyötä ja auttavat toinen toisiaan. Näin ollen kustannustoimittaja ei ole Kampus Kustannuksessa koskaan yksin, vaan aina löytyy tukijoukko, jonka kanssa pallotella ideoita ja jolta hakea neuvoa ja apukäsiä eri tilanteisiin. Kustannustoimittajan pestistä maksetaan korvaus.

Ota yhteyttä ja ryhdy kustannustoimittajaksi

Haluatko tutustua kustannustoimittajan työhön paremmin? Toivotko saavasi kokemusta kustannustoimittajan työstä? Tule kokouksiimme, liity sähköpostilistallemme tai ota yhteyttä. Toimintaamme voi tulla mukaan milloin tahansa, mutta Kampus Kustannuksen päätöksenteosta vastaa JYYn edustajiston valitsema toimitusneuvosto. Toimitusneuvoston jäsenten haku on marras-joulukuussa seuraavaksi vuodeksi. Seuraa tiedotustamme!