Economix

Economix

Keskeinen ja kattava opas talouden ymmärtämiseen helposti lähestyttävässä sarjakuvamuodossa. Jokaisen kansalaisen tulisi lukea Economix – olipa suhteesi mammonaan mikä tahansa!
Matkoja Aatehistoriaan

Matkoja aatehistoriaan

Tekijät Markku Hokkanen, Tuomas Laine-Frigren & Timo Särkkä (toim.)
Julkaisuvuosi 2017

Historiantutkija on aina matkalla. Matka kulkee läpi ajan ja tutkimusprosessin. Inhimillisen uteliaisuuden kannustamana se suuntautuu yli rajojen kohti uutta ja ennen tuntematonta. Matka on historiantutkijan metodi, tie jota on kuljettava.
Kontrollikoulu

Kontrollikoulu

Tekijä Esko Harni (toim.)
Julkaisuvuosi 2015

Kontrollikoulu on keskustelunavaus ajankohtaisten koulun ja koulutuksen ongelmien pohtimiseen. Kirjan artikkelit käsittelevät kouluinstituutioon ja koulutukseen liittyviä hallinnallisia ajattelutapoja ja tekniikoita.
Suomirockin Evoluutio

Suomirockin evoluutio

Tekijä Timo Kopomaa
Julkaisuvuosi 2014

Suomirockin evoluutio -teos muistuttaa kotimaisen rockin onnistumisista ja kartoittaa vähemmän tunnettuja reuna-alueita. Työssä pohditaan muun muassa skenen käsitettä ja rockin ekologiaa.
Väärin Ajateltua

Väärin ajateltua

Tekijät Timo Ahonen, Markus Termonen & Ulla Vehaluoto (toim.)
Julkaisuvuosi 2014

Poliittisena aatteena anarkismi herättää ristiriitaisia, jopa negatiivisia tunteita – myös anarkisteissa itsessään. Väärin ajateltu on väärin kuitenkin vain oikeinajattelun näkökulmasta.
Iloa Kiven Sisässä

Iloa kiven sisässä

Tekijät Antti Seppänen & Marjo Vallittu (toim.)
Julkaisuvuosi 2014

Iloa kiven sisässä on matka Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja sen ylioppilastalon, Ilokiven, tarinoihin.