Saapuneita

Saapuneita

Tekijät Anna Metsola & Peitsa Suoniemi (toim.)
Julkaisuvuosi 2016

Saapuneita on kokoelma harrastajakirjoittajien runoja. Kokoelman runot liikkuvat tyylisuunnasta ja aiheesta toiseen, pimeydestä valoon ja arkipäivästä johonkin yksittäistä ihmistä suurempaan.
Kontrollikoulu

Kontrollikoulu

Tekijä Esko Harni (toim.)
Julkaisuvuosi 2015

Kontrollikoulu on keskustelunavaus ajankohtaisten koulun ja koulutuksen ongelmien pohtimiseen. Kirjan artikkelit käsittelevät kouluinstituutioon ja koulutukseen liittyviä hallinnallisia ajattelutapoja ja tekniikoita.
Suomirockin Evoluutio

Suomirockin evoluutio

Tekijä Timo Kopomaa
Julkaisuvuosi 2014

Suomirockin evoluutio -teos muistuttaa kotimaisen rockin onnistumisista ja kartoittaa vähemmän tunnettuja reuna-alueita. Työssä pohditaan muun muassa skenen käsitettä ja rockin ekologiaa.
Väärin Ajateltua

Väärin ajateltua

Tekijät Timo Ahonen, Markus Termonen & Ulla Vehaluoto (toim.)
Julkaisuvuosi 2014

Poliittisena aatteena anarkismi herättää ristiriitaisia, jopa negatiivisia tunteita – myös anarkisteissa itsessään. Väärin ajateltu on väärin kuitenkin vain oikeinajattelun näkökulmasta.
Iloa Kiven Sisässä

Iloa kiven sisässä

Tekijät Antti Seppänen & Marjo Vallittu (toim.)
Julkaisuvuosi 2014

Iloa kiven sisässä on matka Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan ja sen ylioppilastalon, Ilokiven, tarinoihin.
Utopia Tänään

Utopia tänään

Tekijä Keijo Lakkala
Julkaisuvuosi 2014

Utopiat, suunnitelmat paremmasta maailmasta ja oikeudenmukaisemmasta yhteiskunnasta, ovat kuuluneet keskeisesti poliittisen filosofian historiaan. Tämän teoksen tavoitteena on osoittaa utopioiden relevanttius myös nykyisen poliittisen ajattelun kannalta.