Economix

Economix

Keskeinen ja kattava opas talouden ymmärtämiseen helposti lähestyttävässä sarjakuvamuodossa. Jokaisen kansalaisen tulisi lukea Economix – olipa suhteesi mammonaan mikä tahansa!
Asfaltti

Asfaltti

Tekijä Jevgeni Griškovets
Suomentaja Saija Aarnos
Julkaisuvuosi 2017

Asfaltti on kertomus, joka vie lukijan keskelle moskovalaista arkea, sydämellisiä ihmiskohtaloita ja identiteetin muutosta.
Hälyn Kuiske …ja Matka

Hälyn kuiske …ja matka

Tekijä Valerija Narbikova
Julkaisuvuosi 2015

Venäläisen nykykirjailija Valerija Narbikovan kaksi romaania nyt yksissä kansissa. Narbikovan teosten naispäähenkilöt ovat elämää ja maailmaa pohdiskelevia, lapsenkaltaisia taiteilijasieluja.
Menneisyyksien Myyjä

Menneisyyksien myyjä

Tekijä José Eduardo Agualusa
Julkaisuvuosi 2015

Raskaasta sisällissodasta toipuvaan Angolaan on noussut uusi porvarisluokka, jolta ei puutu mitään – paitsi kunniakas menneisyys. Albiino Félix Ventura myy näille uusrikkaille heidän unelmansa.
Rakastelua Kananlihalla Ja Rauhattomuutta

Rakastelua kananlihalla ja Rauhattomuutta

Tekijä Miroslav Válek
Julkaisuvuosi 2014

Válek on yksi Slovakian merkittävimmistä modernismin uranuurtajista. Hänen runokokoelmansa Rakastelua kananlihalla (1963) ja Rauhattomuutta (1965) kuuluvat runoilijan huipputuotantoon.
Joet

Joet

Tekijä Jevgeni Griškovets
Julkaisuvuosi 2012

Joet on kertomus muistoista, lapsuudesta siperialaisessa pikkukaupungissa. Pienistä, ohikiitävistä hetkistä kuroutuu kokoon hassuja ja traagisia tapahtumia, jotka lukija tunnistaa omiksi kokemuksikseen.