Economix

Economix

Keskeinen ja kattava opas talouden ymmärtämiseen helposti lähestyttävässä sarjakuvamuodossa. Jokaisen kansalaisen tulisi lukea Economix – olipa suhteesi mammonaan mikä tahansa!
Asfaltti

Asfaltti

Tekijä Jevgeni Griškovets
Suomentaja Saija Aarnos
Julkaisuvuosi 2017

Asfaltti on kertomus, joka vie lukijan keskelle moskovalaista arkea, sydämellisiä ihmiskohtaloita ja identiteetin muutosta.
Saapuneita

Saapuneita

Tekijät Anna Metsola & Peitsa Suoniemi (toim.)
Julkaisuvuosi 2016

Saapuneita on kokoelma harrastajakirjoittajien runoja. Kokoelman runot liikkuvat tyylisuunnasta ja aiheesta toiseen, pimeydestä valoon ja arkipäivästä johonkin yksittäistä ihmistä suurempaan.
Hälyn kuiske …ja matka

Hälyn kuiske …ja matka

Tekijä Valerija Narbikova
Julkaisuvuosi 2015

Venäläisen nykykirjailija Valerija Narbikovan kaksi romaania nyt yksissä kansissa. Narbikovan teosten naispäähenkilöt ovat elämää ja maailmaa pohdiskelevia, lapsenkaltaisia taiteilijasieluja.
Menneisyyksien myyjä

Menneisyyksien myyjä

Tekijä José Eduardo Agualusa
Julkaisuvuosi 2015

Raskaasta sisällissodasta toipuvaan Angolaan on noussut uusi porvarisluokka, jolta ei puutu mitään – paitsi kunniakas menneisyys. Albiino Félix Ventura myy näille uusrikkaille heidän unelmansa.
Kontrollikoulu

Kontrollikoulu

Tekijä Esko Harni (toim.)
Julkaisuvuosi 2015

Kontrollikoulu on keskustelunavaus ajankohtaisten koulun ja koulutuksen ongelmien pohtimiseen. Kirjan artikkelit käsittelevät kouluinstituutioon ja koulutukseen liittyviä hallinnallisia ajattelutapoja ja tekniikoita.