Haku toimitusneuvostoon kaudelle 2020 käynnissä!

Kiinnostaisiko sinua tietää, kuinka kirjoja tehdään? Haluaisitko tutustua kustannustoimintaan käytännössä, sekä oppia taittamista ja muita taitoja? Hae Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan oman kustantamon Kampus Kustannuksen toimitusneuvostoon kaudelle 2020! Kampus Kustannus pyörii opiskelijavoimin ja kaikki Jyväskylän yliopiston opiskelijat ovat tervetulleita mukaan toimintaamme.  Julkaisemme niin akateemista kuin populaaritieteellistäkin kirjallisuutta, oppimateriaaleja, runoja, proosaa ja sarjakuvia.

Toimitusneuvosto päättää kustannusohjelmasta ja sen jäsenet toimivat kirjaprojekteissa kustannustoimittajina ja taittajina.  Toimitusneuvoston koko on 14 henkeä. Toimitusneuvostoon haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee käydä ilmi hakijan koko nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero, sekä osaaminen ja motivaatio, jotka hakija toivoo otettavan huomioon valintaa tehtäessä. JYYn jäsenten kohdalla hakemuksesta on käytävä ilmi myös opiskelijanumero, tiedekunta ja pääaine.

Hakemus täytetään Korpissa (https://korppi.jyu.fi/kotka/survey/answering/resultHandler.jsp?qid=19670&questionnaireid=19670) tai toimitetaan sähköpostitse ylioppilaskunnan sosiaalipoliittiselle asiantuntijalle (sopo-asiantuntija@jyy.fi) 31.10.2019 mennessä.

Lisätietoja opiskelijaedustajahauista, sekä Kampus Kustannuksen hakukuulutus löytyy osoitteesta https://jyy.fi/osallistu-ja-vaikuta/opiskelijaedustajat/hae-opiskelijaedustajaksi/.

Toivotamme kaikki uudet toimijat lämpimästi tervetulleiksi!