Economixin julkkarit 18.12.

Kampus Kustannus kutsuu kaikki kiinnostuneet juhlistamaan tuoretta Economix-sarjakuvateoksen suomennosta Jyväskylän Vakiopaineeseen (Kauppakatu 6) maanantaina 18.12. klo 18!

Talous ja sen historia tuntuvat helposti menevän yli hilseen. Talouspuhetta tulee joka tuutista, mutta kuinka voimme arvioida sen laatua? Kuinka me kansalaiset voimme hahmottaa, mitä finanssiammattilaiset tai päättäjät tietävät – tai väittävät tietävänsä?

Käsikirjoittaja Michael Goodwin keksi ratkaisun: kartoita talousteorian kehityshistoriaa, tutkaile todellisia talouskäytäntöjä ja kerro niistä rakentuva tarina helposti lähestyttävässä sarjakuvamuodossa.

Näin syntyi Economix, sarjakuva siitä kuinka talous toimii (ja ei toimi). Nyt Kampus Kustannus on julkaissut tuon mestariteoksen Päivi Antilan suomentamana. Kutsumme sinut juhlimaan julkkareita!

Ohjelman pihvinä meillä on mehevä paneelikeskustelu talouden toiminnasta myytteineen ja väärinkäsityksineen. Valumaefekti, anyone?

Keskustelemassa:
YTT, Dosentti Mikko Jakonen, Kulttuuripolitiikan lehtori (ma.), Jyväskylän yliopisto
Sarjakuvatutkija Oskari Rantala
Väitöskirjatutkija ja Jyväskylän yhteiskunnallisen opiston rehtori Taija Roiha

Ja vielä ilouutinen: Economix-teoksia myydään tapahtumassa julkkarihintaan 22 €! Tule hakemaan omaan hyllyyn ja pukinkonttiin.

Vakiopaineen baaritiski palvelee tietenkin tavalliseen tapaan. Kampus Kustannus tarjoaa pientä naposteltavaa.

Vapaa pääsy, tervetuloa!